Subota 15. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 05.09.2013.
13:34
Dojče vele A
Ukoliko američki Kongres da zeleno svetlo, Sirija bi uskoro mogla biti napadnuta. Stručnjaci ne veruju da je Sirija u stanju da odgovori na napade. O snazi sirijske vojske mišljenja su podijeljena.
Četvrtak 05.09.2013.13:51
Mi smo bili jaci od njih pa opet su nas dokrajcili za 78 dana. Nije bilo ni potrebno da salju kopnene trupe. Ko je lud da ratuje protiv Amera sam samcat bez ikakve pomoci?
Četvrtak 05.09.2013.18:48
" Ko je lud da ratuje protiv Amera..." ------------------------------ Вероватно нико, на жалост вашингтонске фекалије многе натерају на то...
Četvrtak 05.09.2013.14:07
Mislim da nije važno koliko je jaka Asadova vojska nego to što je Rusima postalo jasno da ih Amerikaci isteruju iz svih zemalja u kojima oni imaju određeni interes. Ne samo da su ih isterali sa Balkana negi i iz Sjeverne Afrike. Ako bi Rusi sada popustili to znači da bi nakon Sirije,a verovatno posle toga i Irana, Ameri stigli na Ruske granice. To Rusi sigurno neće dozvoliti. Osim Rusa i Iran je shvatio igru Amera i to da su oni sledeća karika koju će Ameri rešavati. Verovatno će se i oni uključiti. Jest da su Ameri sada na strani Al Kaide ali pitanje je kako će i oni reagovati u slučaju napad SAD.
Četvrtak 05.09.2013.14:10
Domet hemijskog oružja je i do 800 kilometara, kaže Stahel. On ipak ne veruje da bi se to oružje, u slučaju napada, moglo koristiti protiv američkih ratnih brodova, kao ni protiv Izraela, u znak eventualne odmazde. Зашто не ? Против агресора сва средства су добродошла.
Četvrtak 05.09.2013.14:44
Objavljeni tekst je skoro isti koji se koristio 1999g protiv srbije i Milosevica. Vesti su nazovi srpski list a kako objavljuju ovakve tekstove nije mi jasno da su i dalje srpske novine. Cini mi se da americki saradnici (nasi izdajnici) su veci amerikanci od amerikanaca, tako smo mi apsolutna rekord drzava imamo muslimane koji su veci muslimani od arapa, katolike koji su veci katolici od pape,a srba izgleda nema oni su u ropstvu i pod zemljom. Nicija nije do zore gorela pa ni zapadna nece i ropstvu dodje kraj, ko ce prezivet a ko se stidet tek treba da se vidi. Pocinju velike igre i veliki igraci uskoro ce se videti ko su veliki lazovi a ko posteni i hrabri ljudi.
Četvrtak 05.09.2013.14:57
Asadova vojska nije Asadova nego Sirijska vojska odkud vam pravo da tako pisete kao da je to privatno vlasnistvo vojska. Zar je za vas novinare ruska vojska Putinova a americka Obamina, pa ljudi moji predsednici drzava su samo predsednici oni se menjaju a narod, drzava, armija i sve ostalo ostaje. Zato sam siguran da osim nekih placenickih vojski u svetu nema privatnih armija. Gde vi nadjoste Asadovu vojsku to niko nezna. Ako ste mislili na sirijsku armiju to je drugo al onda tako napisite. Placeni ste da pisete pravilno ili nam javite ako ste placeni za drukcije izvestavanje da bar znamo sa kim imamo posla.
Četvrtak 05.09.2013.16:02
Udari iz vazduha I sa brodova ce unistiti sirijsku infrastrukturi, tenkovske jedinice, raketne i PVO sisteme,mornaricu, luke, aerodrome, kao I vazne industrijske I energetske objekte da bi se otezao zivot civilnom stanovnistvu I da bi se primoralo to isti stanovnistvo da se preda agresoru I njegovim slugama (sirijskom otporu ili DOSU). Sreca je sto ce intervencija biti ogranicena pa ce tako I poslije intervencije uz pomoc Iranskih kopnenih snaga I Hezbolaha Sirija moci da se odupre teroristima. Ako Turci udare sa kopna na Siriju I direktno se ukljuce u rat onda bi to bio kraj Asada jer Iran nesmije da upotrijebi galvninu svojih snaga u Siriji jer su Iranci uskoro nova ratna zona.
Četvrtak 05.09.2013.17:13
Мислиш ли да ће, ако Турска удари са копненим јединицама Сирију, Русија то тек тако да пропрати погледом? Тешко да ће бити тако.
Četvrtak 05.09.2013.16:26
Ima Basara ko da brani... Hezbolah, Iran Rusija i Kurdi prema Turskoj... Pa oborene rakete i onaj reptor o kome se suska, naravno, americki, a ne izraelski kako je javljeno... Kad Ameri gube, onda su to rakete nekog drugog... He,he... Foliranti... Stari bleferi... Orao od papira...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)